Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30-26610-28536

Η Εταιρεία

Η επιχείρηση μας ξεκίνησε το 1986 ως κατάστημα λιανικής πώλησης στην τουριστική αγορά της Κέρκυρας. Στην πορεία επεκτάθηκε στη χονδρική πώληση τουριστικών ειδών για κάποια χρόνια και έπειτα σε αντιπροσωπεία και εμπορεία παραδοσιακών τροφίμων.


Έτσι, επισκεπτόμενοί όμορφους τόπους όπως Επτάνησα, Δωδεκάνησα, Βόρεια Ελλάδα και άλλα όμορφα μέρη και γνωρίζοντας αξιόλογους ανθρώπους (συνεργάτες και μη), μάθαμε από αυτούς νέους τρόπους σκέψης και αντιμετώπισης των πραγμάτων.


Αξιοποιώντας λοιπόν την εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων έχουμε φτάσει σε σημείο μαζί με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και τους συνεργάτες μας, να φτιάχνουμε προϊόντα ελληνικά, πολύ καλής ποιότητας.


Το τμήμα Marketing ( design - μακέτα ), ένα δυνατό team που αφιερώνει πολύ χρόνο με πολύ ενδιαφέρον, φροντίζει τα προϊόντα να ξεχωρίζουν και να επικοινωνούν με τον πελάτη μεταδίδοντας άμεσα το μήνυμα που πρέπει να φτάσει σε αυτόν.


Η φιλοσοφία της επιχείρησής μας είναι να διαθέτουμε στην αγορά ποιοτικά προϊόντα με ελκυστική εμφάνιση στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Το πλείστο των προϊόντων μας προπορεύεται στις πωλήσεις. Με την δική σας συνεργασία και στήριξη ( καλή προβολή ) οι πωλήσεις γίνονται εξαιρετικά ανοδικές.


Είμαστε εδώ να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σας και να συζητήσουμε νέες συνεργασίες.

Log in or create an account